Evenementen

Na ruim 10 jaren veel bals en een aantal festivals te hebben georganiseerd, ben ik daar onlangs mee opgehouden. Gelukkig gaan veel van de projecten gewoon door, de grotere festivals zijn overgenomen door andere enthouisaste dansers/organisatoren. En op www.balfolk.nl vind je alle bals die in Nederland worden georganiseerd.

CaDansa

In 2012 bleek het tijd voor een meerdaags internationaal Balfolkfestival in Nederland. Dit werd CaDansa, een zeer succesvol, jaarlijks festival in oktober. De helft van de bezoekers komt van buiten Nederland, 15 bands op het hoofdpodium, workshops, een open podium, gekke spelletjes, lekker eten en nog veel meer. In 2018 is dit festival door dierbare teamleden overgenomen en mag het gelukkig gewoon verder leven. Meer informatie over dit festival vind je op www.cadansa.nl.

Dansstage Enschede

In 2005 wilde ik zelf graag meer leren dansen en nodigde daar Belgische docenten voor uit. Een weekend met veel workshops en andere mensen die graag willen leren dansen. Dit werd de Dansstage Enschede, en is ondertussen uitgegroeid tot een festival met 200 bezoekers, die kunnen kiezen uit allerlei dansworkshops met verschillende thema’s en op verschillende niveaus. Sinds 2011 heb ik de organisatie overgedragen aan anderen en ben ik enkel nog betrokken als dansdocent. Meer informatie over de Dansstage vind je op www.dansstage.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s