Balfolk op jouw feest?

Wil je eens iets heel anders op je festival of feest? Wil je je gasten in beweging krijgen, met elkaar in contact brengen? Wil je ze een unieke, laagdrempelige, soms hilarische, maar vooral verbindende ervaring meegeven? Boek dan een balfolk dansworkshop!

Onder begeleiding van aanstekelijke moderne folkmuziek laat ik jullie kennismaken met deze dansvorm. Soms met de hele groep, soms in koppel, dansen met een simpele basis waardoor je gelijk mee kan doen. Plezier in het dansen is veel belangrijker dan de prestatie. Danservaring of -partner is niet nodig, we laten iedereen (jong & oud, ervaren & beginneling) met elkaar dansen, de positieve sfeer zorgt voor veel goede vibes om instant vrolijk van te worden.

Balfolk is zeer geschikt voor op jullie festival, als luchtige én verbindende activiteit tussendoor, of als bruisend dansfeest. Ook op bruiloften of verjaardagsfeesten is een balfolkworkshop een mooie manier om je gasten met elkaar te laten dansen. In overleg zijn er allerlei mogelijkheden, alleen een workshop, of een hele band die intieme of juist opzwepende muziek maakt.

Bedrijfsuitjes

Ook op een bedrijfsuitje kan balfolk een heel geschikte activiteit zijn. Teambuilding, fysiek contact maken, elkaar vertrouwen, en tegelijkertijd een ludieke activiteit om iedereen weer in beweging te krijgen na een inhoudelijke lezing. Het mooie aan Balfolk is dat het een leuke manier is om de hiërarchie een keer te doorbreken. Iedereen is gelijk en het kan zomaar gebeuren dat de directie met de schoonmaker komt te dansen. Graag maak ik in overleg een plan op maat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s